O nama

Agencija za grafički dizajn i digitalne usluge “Graphic Forest” iz Kragujevac osnovana je 2016. godine. Uspešno smo sarađivali smo sa brojnim firmama u Srbiji i inostranstvu: Intranea Rešenja doo, ABInBew Kompanija “Tri O”, Kraljevi čardaci Kopaonik, infokop.net, Bedem Energy doo, Artfrigo doo, W3 industry, Sigurna nega, JAT apartmani Kopaonik…

Najznačajniju saradnju ostvarili smo sa kompanijom Zepter International doo na projektu izrade animiranog video materijala za potrebe platforme za edukaciju i podršku poslovanju.

Agenciju je osnovao Andrej Ivošev nakon desetogodišnjeg staža u JKP “Vodovod i kanalizacija”, gde je radio kao projektant hidrotehničkih obekata i stručni saradnik za tehničku pripremu, paralelno radeći kao saradnik više kragujevačkih arhitekata na poslovima digitalizacije arhitektonsko-tehničkih crteža (AutoCad). Andrej poseduje desetogodišenje iskustvo u radu da Stock agencijama kao eksterni saradnik, sa više od 800 autorskih vektorskih ilustracija (Adobe Illustrator). Odlično se služi alatima za obradu fotografije (Adobe Photoshop), izradu animirane grafike (Adobe After Effect) i video motažu (Adobe Premiere Pro).

Pored profesionalnog angažovanja, Andrej je vrlo aktivan u sportskim volonterskim organizacijama. Planinarski je vodič i operativni trener planinarstva. Član Upravnog odbora Planinarskog saveza Srbije i predsednik Komisije za rad sa mladima. Član je izvršnog odbora Balkanske planinarske Unije.

 

Osnovni podaci o firmi:

Naziv:

Andrej Ivošev PR, Agencija za grafički dizajn i digitalne usluge "Graphic Forest" Kragujevac

Adresa

ul. Suvoborska 3/2-19,
34000 Kragujevac

PIB:

109533603

Matični broj:

64242199

Šifra delatnosti

7410 Specijalizovane dizajnerske usluge

Tekući račun:

160-451943-16 Banca Intesa

Phone

+381 64 8540 330

“Čovek sam koji je kreativan, snažan i u stalnom traganju za pozitivnim promenama. Gradim porodicu i poslovne mogućnosti kroz lično usavršavanje. Živim blisko sa prirodom i od prirode učim o duševnom miru, jednostavnosti i lepoti.”

Andrej Ivošev
Pošalji upit

Pošaljite nam upit sa Vašim kontakt podacima i mi ćemo Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.